Automatizari wireless

Home » Casa Inteligenta » Automatizari wireless

Sistemul de control Wireless este o solutie unica pentru instalatiile electrice intr-o casa sau apartament aflate in renovare sau reconstructie. Instalarea se poate face pur si simplu fara nici o demolare sau spargere a peretilor. Unitatile de executie (actuatorii) pot fi instalati in doza intrerupatoarelor sau in cadrul corpului de iluminare, in tabloul electric, sau oriunde instalarea permite. Sistemul wireless permite controlul dispozitivelor electrice de pe smartphone, tableta sau telecomenzi.

Componentele sistemului

Unitati centrale de control
Unitatile centrale de control sunt inima si creierul unui sistem de automatizareave pentru ca pe ele ruleaza o aplicatie de automatizare a cladirii, avand un sistem de operare propriu, proiectat pentru a oferi simplitate si usurinta in utilizare coordonand astfel toate functiile complexe ale echipamentelor din retea.Interfata sistemului permite accesul si controlul acestuia de la distanta folosind un alt computer, o tableta sau un smartphone care ruleaza iOS sau Android.

Cu sitemul VIKI realizat de partenerii nostri, echipamentele instalate in casa se adapteaza continuu la preferintele tale pe baza unui algoritm de inteligenta artificiala imitativa, astfel incat configurarea modului sau de lucru este facuta prin invatare si interactiune cu tine sau membrii familiei tale. Lumina si Clima vor fi invatate in 2-3 zile, iar pentru preferintele multimedia (canale TV, posturi de radio, muzica) va fi nevoie de pana la 2-3 saptamani.

Unitati de control murale
Unitatile de control murale sunt unitati montate pe perete ce pot controla alte echipamente.

Termostatele
Termostatele sunt echipamente care pot controla sistemele de incalzire existente.

Ecrane tactile touch screen
Practic pe un ecran (tactil) montat pe perete poti vedea centralizat sub forma grafica toate functiunile cladirii, poti comanda pe zone sau individual o camera sau mai multe camere.

Senzorii
Senzorii tehnici sunt “ochii si urechile” sistemelor de automatizare a cladirilor. Este posibila instalarea in reteaua de automatizare a casei de senzori de apa, CO, CO2, fum sau alte gaze, pentru a ne asigura securitaea persoanelor si a spatiilor.

Actuatorii sau elementele de executie

Tehnologia

Sistemul RF wireless este solutie o flexibila si unica a sistemelor electrice inteligente si de automatizare  care foloseste una din tehnologiile de mai jos:

Daca doriti sa comandati un produs, accesati butonul alaturat.