Confidentialitate

Home » Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator vor fi folosite de SC Systel Solutions SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate si beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Casa Inteligenta Online (https://www.sysolutions.ro/magazin).
Prin completarea formularului de inregistrare de pe Casa Inteligenta Online (sysolutions.ro/shop/), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii acestui site in urmatoarele scopuri:
• Stabilirea contactului cu clientii;
• Prelucrarea comenzilor;
• Participarea la concursuri, promotii;
• Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
• Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Casa Inteligenta Online (https://www.sysolutions.ro/magazin) si a tertilor cu care acesta are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Confidentialitate

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe iar Casa Inteligenta Online (https://www.sysolutions.ro/magazin/), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Casa Inteligenta Online (https://www.sysolutions.ro/magazin/) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

SC Systel Solutions SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.casadinviitor.ro, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora. In urma furnizarii datelor cu caracter personal, conform legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@sysolutions.ro