Supraveghere Video si Control Acces

Home » Supraveghere Video si Control Acces

Rolul unui sistem de interfon si videointerfon este sa afli identitatea vizitatorului, sa comunici cu persoana aflata in afara proprietatii inainte ca aceasta sa aiba acces. Sistemul de videointerfon iti va da posibilitatea sa vizionezi persoana care solicita accesul.

Cu ajutorul solutiilor de supraveghere video, cu ajutorul camerelor se pot monitoriza in timp real sau inregistrat – diverse evenimente, atat de la locatia obiectivului, cat si de la distanta, prin intermediul conexiunii de internet.

Sistemele antiefractie sunt cea mai buna alegere in cazul in care se doreste protectia si siguranta anumitor bunuri, a locuintei si familiei sau a unei intregi companii. Acestea descurajeaza tentativa de patrundere neautorizata in diferite incinte, sesizeaza conditiile de declansare a incendiului si scurgerii de gaze, limiteaza, intr-un cuvant, riscul producerii pagubelor, protejeaza viata persoanelor.

Un sistem de detectare, semnalizare și avertizare incendiu este o instalație cu rol de protecție, având scopul de a detecta și semnaliza în cât mai scurt timp posibil apariția unui început de incendiu în spatiile protejate, precum și acela de a alarma personalul, echipele de pompieri și oricare altă categorie de persoane aflate în zonă.

 

Daca doriti sa comandati un produs, accesati butonul alaturat.